Living in Utropia
Så vanskelig å skrive på norsk

Denne uge har stået lidt i socialiseringens tegn. Udover at det altid er hyggeligt at snakke med de andre Utropister på kontoret var jeg nemlig til to events med avisen. 

Tirsdag var jeg med Barbara og Josh på Disha Iris Lundbergs udstilling på G (https://www.facebook.com/events/216975278399947/), hvor jeg blandt andre fik en fin snak med Tor Farstad, som skal lære denne fotoentusiast endnu flere tricks til Utropias fotokursus (finder sted lørdag d. 10. marts). Det er altid fascinerende at snakke med andre passionerede fotografer og lære endnu mere.
Torsdag skulle alle vi Utropister, ansatte såvel som frivillige, fejre, at vi er så forrygende - og ja, at vi har produceret ikke bare vore almindelige fænomenale avis, men derudover en valgavis for studentervalget. Så efter redaktionsmødet gik vi til lidt forfriskninger (læs: øl) i Grillen/Kroen/the-place-formerly-known-as-Grillen-but-now-burdened-with-a-totally-out-of-context-name-as-what-was-it-uhm-‘Babinga?’ og derefter til lækker pizza med MASSER af hvidløgsdressing på Yonas. Den hyggelige, festlige aften sluttede først, da Flyt og alt andet var lukket, og vi 5 mest udholdende vikinger havde skabt et dansegulv på Flyt og i øvrigt havde danset på begge sider af ruden samtidig :) Jo, Utropister forstår at ha det sjovt!

P.S. Mine evner til at skrive norsk er åbenbart elendige. Jeg fik fornorsket min store niqab-artikel af Tarjei, eller rettere: På bedste skolelærermanér fyldte han siden med så mange røde rettelser, at denne dansker følte, hun godt kunne droppe at komme op i 2. klasse… :-P Så denne blog forbliver på dansk… Og jeg bliver ved med at drille nordmændene med deres mærkelige troldesprog 0:-)

—Sally R.

Fotoredaktør