Living in Utropia
Oprydning og mutering
Denne uge har båret præg af oprydning. Først og fremmest fik vi ryddet godt op på kontoret, så sofahjørnet blev hyggeligere og mere indbydende, og så der kom et bord ind til mig. Nu behøver jeg ikke sidde på lånt tid ved en af de andres borde - og nu har jeg mit helt eget sted at rodde :) Desuden kan man måske sige, at der i denne uge kom eksempler på den løbende oprydning, der må være mellem folk. Alle folk har til tider konflikter eller irritationer mellem dem, og hvis du spørger mig, så er det laaaaaaangt mere praktisk for alle parter, hvis man med de samme rydder op og får sagt, hvad man føler. Laaaaangt hellere dette end, at man går og bærer nag eller er sure på hverandre i ugevis. Så, til de personer jeg har kranglet af (herligt norsk udtryk!) denne uge, vil jeg gerne sige undskyld for, hvis mine rap med støvekosten gjorde ondt, men jeg mener fortsat, det var for alles bedste.
Denne uge har jeg dog ikke været så meget på kontoret i det hele taget, for jeg har haft travlt med at forberede fotokurs. Det føles helt mærkeligt slet ikke at skrive nogen artikel til avisen denne omgang - i mine to tidligere aviser har jeg jo spyttet gennemsnitlig 4 artikler ud - men det var nu nok meget klogt at holde sig væk fra artikelskriveriet denne gang, for powerpointpræsentationen til fotokurset har alligevel taget en hel del af min tid denne uge. 
Sidst, men ikke mindst havde jeg den mærkeligste oplevelse i går, da jeg skar en gulerod i stykker til en gryderet: Pludselig viste den ellers almindelige gulerod sig at have to kerner skjult i den ene ende! Den må altså have været en mutant eller måske nærmere en siamesisk gulerod! Haha, forunderlige verden!!
—- Sally R.
Fotoredaktør